Välkommen!

Hej du nyfikne!

Vad kul att just du är intresserad av oss och Ju Jutsu! Vi hoppas kunna dra igång en rykande färsk termin tisdagen den 19 januari och du är hjärtligt välkommen! Det kostar ingenting att prova på och vill du fortsätta kostar det 425 kronor för barn och 525 för vuxna, för en hel termin! Allt du behöver göra är att dyka upp i oömma, mjuka kläder och vara minst 8 år gammal, det behövs ingen anmälan. Du kommer träna i en stor, välblandad grupp bestående av alla möjliga åldrar, storlekar och kunskaper. Vuxna och barn tränar samtidigt vilket gör det perfekt för föräldrar att hänga med också, man är aldrig för gammal för att börja! Samtliga tekniker kan anpassas efter individuella förmågor och möjligheter.

Kanske är det just du och någon familjemedlem som vi får se i Wämöskolans gymnastiksal i januari? Oavsett om det är för att prova på eller för att stilla nyfikenheten så är du varmt välkommen hos oss.

Håll utkik här på hemsidan och vår Facebook för information gällande kursstart. Då vi följer samtliga råd och rekommendationer från såväl folkhälsomyndigheten som kommun och idrottsförbund kan vi behöva justera terminsstarten.