Äntligen! Barn och ungdomar får träna igen!

Jiujitsuklubben Fuji drar igång träningen igen. Vi börjar med barn- och ungdomsträning en gång i veckan, från och med tisdagen den 23.2 (sportlovsveckan). Notera också att träningstiden blir något kortare: vi kör 18.00 – 19.00. Så snart omständigheterna medger ökar vi antalet träningstillfällen och hoppas givetvis också att snart kunna bereda plats på mattan för alla vuxna.

Följande regler och begränsningar gäller:
Endast de födda 2002 och senare får träna
Ingen tränar som har förkylnings- eller andra luftvägssymtom
Lokalens storlek medger som mest 18 tränande, plus instruktörer (först till kvarn)
Inga föräldrar eller andra (vuxna eller barn) får vistas i lokalen under träningen
Alla kommer ombytta till träningen
Alla tvättar händerna innan träning
Alla spritar händerna innan träning (sprit finns på plats)
Kroppskontakt tillåten, men träna med samma partner hela passet

Som kompensation för utebliven och/eller begränsad träning under tiden för pandemin har styrelsen beslutat att inte ta ut någon träningsavgift under VT 2021, utan endast den obligatoriska medlemsavgiften som är 100 kronor per medlem och år.